het ontwerp

Een ontwerp voor je woonhuis, villa of kantoor is in onze ogen altijd een persoonlijk verhaal. Daarom gaan zowel de architect als de interieurarchitect eerst vrij uitgebreid met je in gesprek over je wensen en ideeën over de bouw/verbouwing. Samen komen tot een programma van Eisen (PVE), waarna we een persoonlijk ontwerp maken, geheel gericht op de specifieke plek met de specifieke woon/werkwensen. Wij vinden het belangrijk om in de ontwerpperiode veel contact met elkaar te hebben zodat het precies naar je zin wordt. Daarom zien we elkaar de eerste periode vrijwel wekelijks om het ontwerp maximaal te verfijnen.

Het totale bouwproces verdelen we in zes fases:  twee ontwerpfases (VO en DO), twee uitwerkfases (BESTEK en AANBESTEDING) en twee bouwfases (BOUWBEGELEIDING en OPLEVERING).  We leveren het hele bouwtraject van de allereerste streep op papier tot het overhandigen van de sleutel.

Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij ons op het bureau om te horen hoe dit nu precies werkt en of wij wat voor je kunnen betekenen. We ontmoeten je graag!