over ons

We hebben een persoonlijke aanpak en meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen, herinrichten en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen. Dit doen we op allerlei schaalniveau’s:

Soms verbouwen we alleen de woonkamer of een ander vertrek in huis. We renoveren en/of restaureren verouderde herenhuizen met een modern programma van eisen wat betreft inrichting, installatie en energiehuishouding. We ontwerpen nieuwbouwwoningen, villa’s en kleinschalige kantoren. Bij nieuwbouw/verbouw nemen we ook de buitenruimte mee in het ontwerp. De bouwsom varieert hierdoor enorm. Interieurs worden passend op ieders budget ontworpen.

In de loop der tijd zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan. Afhankelijk van het schaalniveau werken we samen met een vast team van gediplomeerde constructeurs, architecten en interieurarchitecten. Altijd starten we het ontwerp op met zowel de interieurarchitect als de architect. De architectuur moet de inrichting versterken en andersom!

We begeleiden het bouwproces van concept tot de daadwerkelijke oplevering van de bouw. Dit proces loopt via een gefaseerd schema van fase 1 t/m 6, waarbij er gedetailleerde tekeningen richting bouwers gaan, de aannemers worden geselecteerd en er tijdens de bouw supervisie wordt gehouden.