over ons

We hebben een persoonlijke aanpak en meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen, herinrichten en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen. Dit doen we op allerlei schaalniveau’s. We renoveren en restaureren particuliere huizen met een modern programma van eisen wat betreft inrichting, installatie en energiehuishouding. Ook ontwerpen we nieuwbouwwoningen, villa’s en kleinschalige kantoren. Bij nieuwbouw/verbouw nemen we ook de buitenruimte mee in het ontwerp. Interieurs worden passend op ieders budget ontworpen.

We begeleiden het bouwproces van concept tot de daadwerkelijke oplevering van de bouw. Dit proces loopt via een gefaseerd schema van fase 1 t/m 6. Met de opdrachtgever ontwerpen we het voorlopig ontwerp en samen ontwerpen en besluiten we het definitief ontwerp.  Dit DO verwerken we tot bestektekeningen en  omgevingsvergunning/bouwaanvraag. Vervolgens volgt de aanbesteding, en tijdens de bouw verzorgen we de bouwbegeleiding en de oplevering.

We hebben een netwerk om ons heen van gediplomeerde en ervaren constructeurs en installateurs. Bedrijven die EPC-, en daglichttoetredingberekeningen maken en energie-neutrale oplossingen aandragen. Ook werken we samen met een aantal zeer bekwame aannemers. Samen met deze uitstekende vaklieden werken we alle berekeningen uit die nodig zijn voor de omgevingsvergunning/ bouwaanvraag.  We starten het ontwerp altijd op met zowel de interieurarchitect als de architect. De architectuur moet de inrichting versterken en andersom is ons credo.

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek bij ons op het bureau voor een kennismaking!