over ons

We hebben een persoonlijke aanpak en meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen, herinrichten en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen. Dit doen we op allerlei schaalniveau’s. We renoveren en restaureren particuliere huizen met een modern programma van eisen wat betreft inrichting, installatie en energiehuishouding. Ook ontwerpen we nieuwbouwwoningen, villa’s en kleinschalige kantoren. Bij nieuwbouw/verbouw nemen we ook de buitenruimte mee in het ontwerp. Interieurs worden passend op ieders budget ontworpen. We starten het ontwerp altijd op met zowel de interieurarchitect als de architect. De architectuur moet de inrichting versterken en andersom is ons credo.

We begeleiden het bouwproces van concept tot de daadwerkelijke oplevering van de bouw. Dit proces loopt via een gefaseerd schema van fase 1 t/m 6 (zie ontwerp).

We hebben een netwerk om ons heen van gediplomeerde en ervaren constructeurs, rekenaars en installateurs. Bedrijven die EPC-, en daglichttoetredingberekeningen maken en energie-neutrale oplossingen aandragen. Ook werken we samen met een aantal zeer bekwame aannemers. Samen met al deze uitstekende vakmensen werken we alle berekeningen uit die nodig zijn voor de omgevingsvergunning/ bouwaanvraag en starten we de bouw en begeleiden deze.

U kunt ons altijd bellen voor wat uitgebreidere informatie. Langskomen voor een kennismaking op ons bureau kan natuurlijk ook en is geheel vrijblijvend.