over ons

We hebben een persoonlijke aanpak en meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen, herinrichten en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen. Dit doen we op allerlei schaalniveau’s. We renoveren en restaureren particuliere huizen met een modern programma van eisen wat betreft inrichting, installatie en energiehuishouding. Ook ontwerpen we nieuwbouwwoningen, villa’s en kleinschalige kantoren. Bij nieuwbouw/verbouw nemen we ook de buitenruimte mee in het ontwerp. Interieurs worden passend op ieders budget ontworpen.

We begeleiden het bouwproces van concept tot de daadwerkelijke oplevering van de bouw. Dit proces loopt via een gefaseerd schema van fase 1 t/m 6. Met de opdrachtgever ontwerpen we het voorlopig ontwerp en samen ontwerpen en besluiten we het definitief ontwerp.  Dit DO verwerken we tot bestektekeningen en  bouwaanvraag. Vervolgens volgt de aanbesteding, en tijdens de bouw verzorgen we de bouwbegeleiding en de oplevering.

In de loop der tijd zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan. Afhankelijk van het schaalniveau werken we samen met een vast team van gediplomeerde constructeurs, architecten en interieurarchitecten. Altijd starten we het ontwerp op met zowel de interieurarchitect als de architect. De architectuur moet de inrichting versterken en andersom.

Iedereen is altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons op het bureau waarbij we kunnen kennismaken en de mogelijkheden bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.